2021

Butiken kommer att vara stängd under årets första och kyligaste månader men förhoppningsvis kan jag hålla öppet igen när vädret är mildare och våren börjar kika fram. Tills dess så följ gärna Tusenfin på Instagram eller Fattigstugan i Turinge på Facebook för att se lite av utbudet samt kommande öppettider. Lägger också ut en del saker på Tradera, så håll utkik!

Vissa varor är möjliga att skicka, annars kan de avhämtas enligt överrenskommelse i butiken.

Är du/ni intresserade av att boka tid för ett besök under vintern så går det alltid bra att skicka en förfrågan på sms till 0709947579 (max 5 personer i ett sällskap). Jag återkommer så fort jag vet om det är möjligt men svarar endast under kvällstid.

Önskar er en God fortsättning på det nya året!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 289657510 Feed will not update.