Öppettider inför jul

Vill ge er möjlighet att besöka Fattigstugan inför jul trots rådande omständigheter kring covid-19. Kommer därför lägga ut bokningsbara tider på 30 min, där ett sällskap på max 5 personer i lugn och ro får besöka butikens båda plan. Kommande tider läggs ut här och uppdateras vanligtvis i slutet av varje vecka.

Jag behöver namn och telefonnr till er som bokar så jag kan nå er vid förändringar med kort varsel. För att boka tid skicka ett sms till 0709-947579 med dessa uppgifter samt när du önskar komma (funkar flera tider så ange det). Först till kvarn! Jag återkopplar och uppdaterar läget så fort jag har möjlighet (under vardagar endast kvällstid).

Obs! Alla betalningar i butiken sker under denna period med swish.

Har helt stängt helgerna 12-13/12 & 19-20/12

Önskar er en riktigt God Jul!