Bokningsbara tider under våren

Jag håller öppet i Fattigstugan på ett annorlunda sätt denna vår.

Vill ge er möjlighet att besöka Fattigstugan trots rådande omständigheter kring covid-19. Kommer lägga ut bokningsbara tider på 30 min, där ett sällskap på max 5 personer i lugn och ro får besöka butikens nedre plan. Kommande tider läggs ut här och uppdateras vanligtvis i slutet av varje vecka.

Jag behöver namn och telefonnr till er som bokar så jag kan nå er vid förändringar med kort varsel. För att boka tid skicka ett sms till 0709-947579 med dessa uppgifter samt när du önskar komma (funkar flera tider så ange det). Först till kvarn! Jag återkopplar och uppdaterar läget så fort jag har möjlighet (under vardagar endast kvällstid).

Obs! Alla betalningar i butiken sker under denna period med swish.

Bokningsbara tider söndagen 24/5 kl 12-14
12.00 – 12.30
12.30 – 13.00
13.00 – 13.30
13.30 – 14.00

14.00 – 15.00 drop in öppet, ett sällskap i taget!

Bokningarna ger mig en överblick för hur jag ska planera min tid. Håller sig alla hemma så kommer även jag att göra det… men håller vi oss friska så är ni varmt välkomna!

Som tidigare går det att skicka DM ang saker som är till salu i Instagramflödet. Jag fortsätter även att lägga ut föremål på Tradera. Dessa kan skickas eller avhämtas enligt överenskommelse.

Tacksam om ni delar denna information så att fler vet vilka möjligheter som jag kan erbjuda under våren.

Mvh Helena

Följ gärna Tusenfin på Instagram eller Fattigstugan i Turinge på Facebook för att se lite av utbudet samt kommande öppettider.